The Buddhist Studies Network

Virtual meeting place for students of Buddhism

Beste collega's, studenten, en geïnteresseerden,

 

De zomer komt er aan en dat betekent voor velen onder ons: veldwerk of studie in het buitenland.

 

Misschien is het een leuk idee dat zij die momenteel of binnenkort voor langere tijd in Azië of elders vertoeven voor veldwerk of studie (thans Reinier, in Kathmandu, Nepal, en misschien later in Tibet, en straks Fedde (the US of A?), om hier een blog bij te houden over hun reiservaringen?

 

Wij zijn uiteraard zeer benieuwd.

 

M.v.g.,

 

 

Henk Blezer

 

Tags: veldwerk

Views: 38

Reply to This

Replies to This Discussion

Hartelijk dank voor de uitnodiging daartoe. Ik zal echter niet veel toegang hebben tot het internet en of ik veel tijd zal hebben en/of nemen om te schrijven weet ik niet. Maar misschien dat ik bij terugkomst zo barstensvol verhalen zit dat ik er dan het een en ander uit pers.

(Voor degene die zich afvraagt wat ik ga doen:
ik ga twee maanden lang in de City of Ten Thousand Buddha's (CTTB; www.cttbusa.org) doorbrengen; een deel van de tijd zal ik met Klassiek Chinees bezig zijn (beide Klassiek Chinees programma's op www.drbu.org); een deel zal ik mijn handen uit de mouwen steken op de boerderij; een deel zal ik wijden aan het vertalen van teksten uit het Engels naar het Nederlands; een deel zal ik bezig zijn met ceremonieen en meditatie; ik zal deelnemen aan de Guan Yin Session (zie eveneens drbu.org) en hopelijk ook de Oregon week - tussendoor dan ook nog eten en slapen. :D )

met vriendelijke groeten en beste wensen voor de zomer (of men nou ''veldwerk'', studie of gewoon vakantie gaat doen)!
fedde

Reply to Discussion

RSS

© 2017   Created by Henk Blezer.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service